خط رند 912

فروش سیم کارت 912 رند

مردم از وزیر ارتباطات چه درخواست هایی دارند؟

خط رند ۹۱۲: ساماندهی فضای مجازی و اتصال روستاها به اینترنت تعدادی از درخواست هایی است که شهروندان در تماس با مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری اسلامی ایران با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درمیان گذاشتند.

به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از ایسنا، روز سه شنبه، عیسی زارع پور – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – با حضور در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری اسلامی ایران به سوالات مردم پاسخ و درباره ی درخواست هایی که شهروندان از او داشتند قول پیگیری داد. بطور مثال یک کاربر از روستای قرمز گل آذربایجان شرقی تماس گرفت و گفت روستای آنها به اینترنت متصل نیست و خواهان انجام اقدامات لازم دراین زمینه شد.

زارع پور در پاسخ به درخواست این کاربر اظهار داشت: نزدیک ۳۵۰۰ روستا داریم که اینترنت ندارند و حدود ۳۳۰۰ روستا در یک سال قبل به اینترنت متصل شده اند و در نظر داریم تا هفت ماه آتی بقیه روستاها متصل شوند.

وزیر ارتباطات در آخر به این کاربر اظهار داشت: تا چهار ماه آتی روستای شما به اینترنت متصل می شود.

همچنین وزیر ارتباطات در حاشیه این مراسم در پاسخ به سوال ایسنا درباره آخرین وضعیت تماس تصویری بوسیله اپراتورهای تلفن همراه بدون نیاز به نصب نرم افزار اظهار داشت: درباره ی تماس تصویری، تعرفه اش در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب شده و به تصویب هیأت وزیران هم رسید و به اپراتورها ابلاغ گردیده است.

وی اضافه کرد: اما جهت راه اندازی این سرویس، نیازمند همراهی تولیدکنندگان گوشی هم هستیم؛ برخی از تولیدکنندگان گوشی باید این توانایی را برروی گوشیهایی که در ایران موجود است فعال کنند؛ هم اکنون این سرویس برروی برخی گوشیها توسط یکی از اپراتورها به شکل آزمایشی راه اندازی شده و با تولیدکنندگان گوشی هم درحال رایزنی هستیم.

در ابتدای هفته سوم فروردین ماه مرکز ملی فضای مجازی موضوع تصمیم گیری درباب ساختار کارگروه تخصصی، تقسیم کار و پیش نویس مواضع کشور در مورد مشارکت موثر در روند شکل گیری «پیمان جهانی دیجیتال» سازمان ملل متحد را ابلاغ نمود. در این مصوبه گفته شده بدین وسیله تصمیمات متخذه در صدودهمین جلسه تاریخ ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور با موضوع تصمیم گیری درباب ساختار کارگروه تخصصی، تقسیم کار و پیش نویس مواضع کشور در مورد مشارکت موثر در روند شکل گیری «پیمان جهانی دیجیتال» سازمان ملل متحد که در یک جدول که تشریح شده است ابلاغ می شود.

دفع بیش از ۸۰۰۰ حمله سایبری به شبکه زیرساختی کشور دیگر خبر مهمی بود که توسط رییس شرکت ارتباطات زیرساخت در این هفته اعلام شد، حملات DDos یکی از خطرناک ترین و تازه ترین حملاتی است که در بستر اینترنت به انجام می رسد. DDoS مخفف عبارت Distributed Denial of Service است و هدف از این حملات خراب کردن سرویس مورد نظر نیست بلکه شبکه و سرور مورد نظر را ملزم به ناتوانی در ارائه سرویس عادی با هدف قرار دادن پهنای باند شبکه یا اتصال پذیری می کند. این حملات با ارسال بسته های داده به قربانی به انجام می رسد که شبکه یا ظرفیت پردازشی قربانی را غرق در بسته های اطلاعاتی می کند و مانع دستیابی کاربران و مشتریان به سرویس می شود.

امیر محمدزاده لاجوردی – رییس شرکت ارتباطات زیرساخت ایران – با انتشار پستی در یک پیامرسان داخلی اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۸۳۲۱ حمله مهم سایبری به شبکه زیرساختی کشور دفع شد.

همچنین در این هفته شورای رقابت از پرونده عجیب میان دو شرکت تاکسی اینترنتی و محکومیت شرکت اسنپ به علت شکایت شرکت تپسی آگاهی داد.

طبق گفته مدیر روابط عمومی شورای رقابت، در جلسه ۵۵۵ این شورا شرکت اسنپ برمبنای شکایت شرکت تپسی به رویه ضد رقابتی محکوم شده است. برمبنای شکایت تپسی، شرکت اسنپ به علت استفاده از مالکیت ۱۰۰۰ سیمکارت و ساخت حساب های کاربری به عنوان کاربر مسافر در سامانه شرکت تپسی و دسترسی به اطلاعلات تماس حدود ۱۴ هزار راننده شرکت تپسی برمبنای ماده ۶۱ سیاست های کلی اصل ۴۴ به ارتکاب رویه ضد رقابتی محکوم شده است و باید جریمه پرداخت کند.

در مقابل شرکت اسنپ هم نسبت به این مساله واکنش داد و در توضیحاتی که از طرف این شرکت در اختیار ایسنا قرار گرفته آمده است، این پرونده در سال ۹۸ عنوان شد و اسنپ نیز دفاعیات خودرا ارائه نمود. هرچند تا این لحظه، رأی شورای رقابت بطور رسمی به اسنپ ابلاغ نشده، اما پس از گذشت بیش از سه سال، خبر نتیجه آن در رسانه ها منعکس شده است. در صورتیکه حکم رسانه ای شده صحت داشته باشد، ضمن احترام به رأی شورای رقابت، اسنپ حق اعتراض را برای خود محفوظ می داند و این شرکت همچنان به شفافیت و عملکرد استاندارد مطابق با قوانین، در امتداد حفظ فضای سالم رقابتی در بازار تاکسی های اینترنتی متعهد است.

منبع: