خط رند 912

فروش سیم کارت 912 رند

سرعت اینترنت هنوز به قبل کرونا نرسیده است

خط رند ۹۱۲: بگفته رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، با شیوع ویروس کرونا و افزایش مصرف اینترنت در کشور، میانگین سرعت اینترنت موبایل که قبل از این حدود ۱۱ مگابیت برثانیه بود، به ۵ مگابیت برثانیه رسید و الان با اقداماتی که انجام شده به حدود ۹مگابیت برثانیه رسیده که هنوز هم به سرعت قبل نرسیده است.
به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از ایسنا، سرعت اینترنت از مواردی است که همیشه برای کاربران دغدغه بوده و یکی از شاخصهای کیفی خدمات اینترنتی شمرده می شود. طبق آمار وب سایت Speedtest که فاکتورهای جهانی اینترنت را در کشورها بررسی می کند، در ماه ژانویه سال ۲۰۲۰، همین طور اینترنت موبایل ایران با متوسط سرعت دانلود ۲۷.۵۳ مگابیت برثانیه در رتبه ۷۰ قرار داشت، همین طور در بخش اینترنت پهن باند ثابت نیز ایران با متوسط سرعت دانلود ۱۸.۴۱ مگابیت برثانیه، جایگاه ۱۲۲ جهانی را کسب کرده بود.
اما در ماه مارس، متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۲۲.۷۲ مگابیت برثانیه و متوسط سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۱۰.۹۷ مگابیت برثانیه است که رتبه ایران را به ۷۹ از میان ۱۴۱ کشور رسانده، در حوزه اینترنت ثابت، متوسط سرعت دانلود در ایران، ۱۰.۱۰ مگابیت برثانیه و متوسط سرعت آپلود ۵.۶۸ مگابیت برثانیه است که رتبه ایران را به ۱۵۳ از میان ۱۷۶ کشور رسانده است.
در این راستا حسین فلاح جوشقانی -رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- در گفت و گو با ایسنا با اعلان اینکه در روزهای کرونا، مصرف اینترنت افزایش پیدا کرد، اضافه کرد: ما در ابتدای کرونا، ابتدا یک افت کیفیت شدید داشتیم. در حوزه موبایل میانگین سرعت اینترنت ما قبل از این حدود ۱۱ مگابیت برثانیه بود، در دوره کرونا در مواردی به پنج مگابیت برثانیه هم رسیدیم، بخصوص در شهرهای بزرگ که ترافیک بالا بود. با اقداماتی که انجام دادیم، سرعت را به حدود ۹ مگابیت برثانیه رساندیم که البته هنوز هم به قبل نرسیدیم.
وی افزود: یک قسمتی از این اقدامات، نیاز به تقویت شبکه داشت و بخشی هم بحث دسترسی بوسیله رادیو و باندهای فرکانسی بود. برای این کار یا باید تعداد BTSهایمان را دو برابر می کردیم، اما در کوتاه مدت امکان ندارد که ظرفیت BTS را چند برابر نماییم. همین الان هم در تهران برای BTS زدن مشکل داریم، چون هم مردم معارضند هم دریافت مجوزهای لازم دشوار است. اما در نهایت با اقداماتی که انجام شد همچون اشتراک گذاری فرکانس توانستیم سرعت را بهبود دهیم و تا حدود قبل برسانیم.
فلاح جوشقانی با اشاره به افت کیفیت در حوزه اینترنت ثابت، اظهار نمود: به سبب افزایش ظرفیت و به خصوص به جهت اینکه بتوانیم بار شبکه موبایل را هم کم نماییم، ارائه بسته های رایگان هم موجب شد ترافیک بیشتر شود و افت کیفیت بوجود آمد. با اقداماتی همچون افزایش ظرفیت انتقال در شبکه و کمک مخابرات در مراکز مختلف که تراکم ترافیکی بود، ظرفیت ها افزایش یافت و الان حوزه فیکس هم به پیش از شرایط قبلی رسیده است. زمانی میانگین سرعت هشت مگابیت برثانیه بود و الان به حدود هفت رسیده است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همین طور اشاره کرد: چنین مواردی اساسا در رتبه ما در میان الملل تاثیر داشته و رتبه ما را در دنیا پایین آورده است. با اقداماتی که انجام گرفته هم ممکنست به پیش از شرایط کرونا نرسیم اما به چیزی که بوده بیشتر نزدیک خواهد شد.

منبع: