خط رند 912

فروش سیم کارت 912 رند

کی لاگرها چه اطلاعاتی را سرقت می کنند؟

خط رند ۹۱۲: این روزها روند توزیع و انتشار بدافزارها رو به رشد است، و هر روز با یک بدافزار جدید رو به رو هستیم که به قسمتی از امنیت مان در دنیای مجازی لطمه می زند.
به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از ایسنا، “کی لاگر” نوعی بدافزار است که می تواند هر چیزی را که با کی بورد تایپ می کنید، ضبط یا رکورد کند؛ این بدافزار هم می تواند به صورت یک سخت افزار کوچک به گوشی وصل شود، هم می تواند یک نرم افزار باشد که مخفیانه روی سیستم تان نصب شده باشد. اما چطور!
بسیاری از شما برای گوشی یا لپ تاپ تان رمز ورود تعریف نمیکنید و اساسا هم پیش آمده که برای مدتی هر چند کوتاه از سیستم تان دور شده اید، هکرها در این مواقع به راحتی میتوانند بدون این که شما متوجه شوید، “کی لاگر” را روی دستگاه تان نصب کنند.
علی اصغر زارعی – مدرس دانشگاه – در گفت و گو با ایسنا درباره روش های رایج دیگر، اظهار نمود: دانلود اپ از منابع غیر رسمی یکی دیگر از روشهاست؛ در این حالت اپ به ظاهر مشکلی ندارد ولی در کنار نصب آن، “کی لاگرها” هم روی سیستمتان نصب می شوند. در حقیقت بهترین و آسان ترین راه نفوذ “کی لاگر” بوسیله نصب نرم افزارهای مخرب است، پس برای جلوگیری از وقوع این حالت، اپ ها را از منابع رسمی دانلود کنید.
این بدافزارها چه اطلاعاتی را میتوانند از ما سرقت کنند؟
او افزود: هر چیزی که شما با کی بوردتان تایپ کنید، مثل نام کاربری و رمزعبور حساب هایتان، چت و ایمیل ها، شماره کارت های اعتباری، آدرس محل سکونت و همچنین اپلیکیشن یا فایلهایی که استفاده میکنید و حتی اسکرین شاتهایی که میگیرید. همه و همه این ها در اختیار هکرها و افراد ناشناس قرار می گیرد.
وی درباره اینکه از کجا باید متوجه شویم “کی لاگر” روی سیستممان نصب شده یا خیر؟ توضیح داد: نخستین کار Task Manager را باز کنید و نگاه کنید که آیا برنامه مشکوکی فعال هست یا خیر، یعنی برنامهای که شما نصب یا اجرا نکردید ولی در فهرست است یا برنامهای که شما اجرایش نکردهاید ولی در حال اجراست.
این کارشناس توضیح داد: فایروالها هم معمولا دادههایی که بوسیله اینترنت وارد سیستم شما یا خارج میشوند را کنترل می کنند. پس به لاگهای فایروالتان هم سر بزنید و مشاهده کنید که مورد مشکوکی هست یا خیر. حتما این موارد را چک کنید چون این بدافزارها اطلاعات شما را بوسیله اینترنت، به مقصد مشخصی ارسال میکند.
زارعی در پاسخ به اینکه چطور می شود جلوی ورود “کی لاگر” را به سیستم گرفت، اظهار داشت: حتما از یک آنتی ویروس قوی و مناسب استفاده کنید و مطمئن شوید که امن و به روز باشد و فایروال سیستم تان را به روزرسانی کنید و از صحت و سلامت کار کردن آن مطمئن شوید. سیستمتان را به دست افراد غریبه ندهید یا حتی برای مدت کوتاه، بیتوجه آنرا در جایی رها نکنید. حتما برای ورود به سیستم رمزعبور، تاچ آی دی یا فیس آی دی تعریف کنید که در این صورت هیچ شخصی به جز خودتان امکان دسترسی به سیستم و نصب بد افزار روی آنرا نداشته باشد. در آخر، حسابی حواستان به بدافزارها باشد چون که روز به روز بیشتر می شوند.

منبع: