به گزارش خط رند ۹۱۲ معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار داشت: صندوق نوآوری و شکوفایی بعنوان نهاد حمایتی تسهیلات لیزینگی به خریداران محصولات دانش بنیان با نرخ ۹درصد اعطا می کند.
به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از مهر، دکتر سیاوش ملکی فر دشب گذشته ر آخرین روز از گردهمایی فناورانه صنایع، شرکت های دانش بنیان و استارت آپ های صنعت خودرو، اظهار نمود: هدف و چشم انداز صندوق نوآوری و شکوفایی این است که واحدهای صنعتی کشور را به یک شبکه پویا، نوآور و خلاق از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها مجهز کند. غول های صنعتی کشور باید با شبکه هوشمند، خلاق و نوآور حمایت شوند.
وی افزود: ساماندهی و پویایی این شبکه حول شرکت های بزرگ نیازمند اقدامات گوناگونی است که تاسیس صندوق نوآوری و شکوفایی یکی از این اقدامات است.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار داشت: همین طور تسهیلات لیزینگ و استصناع که (نوعی خدمات صندوق است) نیز وجود دارد که در چنین رویدادهایی بسیار کارآمد خواهد بود.
ملکیفر اضافه کرد: در این عرصه صندوق نوآوری به شرکت هایی که محصولات شرکت های دانش بنیان را خریداری کنند تا ۷۰ درصد قیمت تمام شده محصولات را وام با نرخ ۹ درصد و با دوره بازپرداخت دو ساله اعطا می کند؛ این تسهیلات به فروش بیشتر محصولات شرکت های دانش بنیان کمک خواهدنمود.
وی اظهار داشت: شرکتهای دانش بنیان که می خواهند محصولات خودرا به شرکتهای غیر دانش بنیان بفروشند صندوق می تواند بعنوان یک نهاد حمایتی تسهیلات لیزینگی به مشتری ارائه می کند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد: کافی است مشتری یا همان شرکت غیر دانش بنیان خریدار، ۳۰درصد ازمبلغ قرارداد را به شرکت دانش بنیان بدهد؛ صندوق هفتاد درصد مابقی را به شرکت دانش بنیان ارائه می دهد.
وی افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی این هفتاد درصد را با بهره ۹درصد از مشتری طی دو سال دریافت می کند.
ملکیفر با اشاره به اینکه در همه حوزه ها چنین تسهیلاتی ارائه می شود، اضافه کرد: با برگزاری این رویداد در صدد هستیم که در حوزه صنعت خودرو نیز چنین تسهیلات لیزینگی را به شرکت های خریدار در حوزه صنعت خودرو ارائه نماییم.
وی اشاره کرد: در این سه روز ۱۲۶ نیاز واحدهای صنعتی خودروساز و ۹ دستاورد فناورانه ارائه شد، علاوه بر این ۱۱۰ تفاهم نامه و قرارداد به دنبال برگزاری ۲۷۰ جلسه B۲B میان شرکت ها منعقد شد.
ملکیفر عنوان کرد: همین طور در این رویداد ۴۰۴ نفر از ۲۲۶ شرکت دانش بنیان، ۳۶۰ نفر از ۲۲۸ غیر دانش بنیان و ۹۰ نفر از سایر نهادها ثبت نام کردند که آمار کلی ثبت نام کنندگان به ۸۵۴ نفر رسید.
دکترعلی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی نیز اظهار داشت: تسهیل گری برای ارتباط شرکتهای دانش بنیان و بخش های صنعتی از وظایف ما است.
وی خطاب به شرکتهای دانش بنیان اضافه کرد: امیدوارم که مساله مالی، آخرین مشکل شرکت های دانش بنیان باشد؛ از همین رو اگر فکر می کنید در برقراری ارتباط با شرکت های بزرگ صنعتی، نیاز به تسهیل گری صندوق نوآوری وجود دارد، حتما ما را در جریان قرار دهید، چونکه مهمترین هدف صندوق نوآوری و شکوفایی برقراری ارتباط میان شرکت های بزرگ صنعتی و شرکت های دانش بنیان است.