خط رند 912

فروش سیم کارت 912 رند

معاون علمی رئیس جمهور مطرح کرد؛ ایران در تأمین فناوری در کشور اندونزی جایگزین هند و چین می شود

به گزارش خط رند ۹۱۲، معاون علمی رئیس جمهور اظهار داشت: اگر ایران تکنولوژی مورد نیاز اندونزی را تأمین کند، حتی اگر به نسبت هندی ها و چینی ها مقداری گران تر هم باشد، ترجیح می دهیم با ایران کار نماییم.

به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از مهر، معاون علمی رئیس جمهور از استقبال اندونزیایی ها برای اجرای سریع تر توافق نامه های سفر اخیر آیت الله رئیسی به این کشور، شامل تاسیس دو شرکت مشترک برای تأمین دارو و تجهیزات پزشکی، ایجاد دفتر مشترک بخش خصوصی در اندونزی و… اطلاع داد.
تاسیس دو شرکت مشترک برای تأمین دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز درمانی اندونزی، ایجاد دفتر مشترک بخش خصوصی دو کشور در اندونزی برای ارتباط هرچه بیشتر فناوران با متقاضیان فناوری در این کشور و البته اعزام یکصد نفر از فناوران به اندونزی برای کشف فرصت های همکاری دو جانبه خبرهای خوش معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور به دانش بنیان ها است که از ثمرات سفر پربار اخیر آیت الله رئیسی رئیس جمهور به اندونزی شمرده می شود.
اول خردادماه سال جاری بود که آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در صدر یک هیأت عالی رتبه به دعوت رسمی «جوکو ویدودو» رئیس جمهور اندونزی در سفری دو روزه با هدف تعمیق و توسعه روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی در رأس هیأتی بلندپایه عازم اندونزی شد.
اندونزی کشوری مسلمان و همچون کشورهای مهم در منطقه جنوب شرق آسیاست که جایگاه مهمی در ترتیبات منطقه ای و بین المللی داشته و در «آ. سه. آن»، سازمان همکاریهای اسلامی، کشورهای جنبش عدم تعهد و دی هشت (D-۸) هم عضویت دارد.
هرچند سفر رئیس جمهور به اندونزی در داخل کشور برخی حواشی و هجمه ها و دروغ پردازی ها را ضد دولت مردمی در خصوص اهدای مجانی این دستگاه به بیمارستانی در اندونزی و همینطور قول ساخت ۱۲ بیمارستان در این کشور را بدنبال داشت، اما معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری این سفر را یکی از سفرهای پربار و جذاب برای حوزه علم و فناوری می داند.
اواخر ماه میلادی یک هیات عالی اندونزی به ایران سفر می کند
روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری بعنوان یکی از همراهان آیت الله رئیسی که یک روز بیشتر از رئیس جمهور در مسافرت به اندونزی حضور داشته است، با اشاره به توافق نامه های انجام شده با اندونزیایی ها در طول این سفر سه روزه اظهار داشت: در حوزه های مختلفی با یکدیگر تفاهم کردیم و حتی فراتر از تفاهم بود؛ جالب اینجاست که تازه که از سفر برگشتیم حدود سه نامه پیگیری از اندونزیایی ها برای تعجیل در اجرای توافق نامه ها دریافت کردیم.
دهقانی اشاره کرد: آخر تیرماه یک هیات ۱۳ نفره سطح عالی از قائم مقام وزیر بهداشت اندونزی که مسئول پیگیری این توافق نامه شده، به همراه اعضای نهاد عالی این کشور در حوزه فناوری و مشابه معاونت علمی خودمان برای پیگیری توافق نامه ها به ایران سفر خواهند کرد.
ایران در تأمین تکنولوژی اندونزی، جایگزین هند و چین می شود
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری در ادامه با بیان اینکه، در مسافرت به اندونزی سه چهار توافق نامه مناسب با مسئولان این کشور داشتیم، اضافه کرد: بطور قطع و بزودی این توافق نامه ها اجرایی خواهد شد؛ چونکه پیگیری ها از سمت اندونزی بسیار جدی و فراتر از تعارفات است.
دهقانی اظهار داشت: اندونزیایی ها بعنوان یک کشور مسلمان که صداقت یکی از خصوصیات بارز آنهاست، بسیار شفاف اعلام نمودند که در حوزه ی تکنولوژی ایران را قبول داریم و اگر ایران تکنولوژی مورد نیاز اندونزی را تأمین کند، حتی اگر به نسبت هندی ها و چینی ها مقداری گران تر هم باشد، ترجیح می دهیم با ایران کار نماییم و این یک فرصت ویژه برای ایران شمرده می شود.
وی با اشاره به اشتراکات فرهنگی دو کشور مسلمان ایران و اندونزی اظهار داشت: یکی از غفلت های کشور در سالهای قبل توسعه نیافتن روابط با کشوری همچون اندونزی بوده است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری یکی از توافقات سه گانه با مسئولان اندونزی در مسافرت اخیر رئیس جمهور کشورمان به این کشور را توافق برای تاسیس دو شرکت مشترک با سهم ۵۰ درصد ایران و ۵۰ درصد اندونزی بیان کرد.
دهقانی اضافه کرد: بطوریکه یک شرکت در حوزه دارو بخصوص داروهای جدید بیوتکنولوژیک و یک شرکت هم در حوزه تجهیزات پزشکی راه اندازی می شود؛ چون که اندونزی کشوری بسیار گسترده با جزایر مختلف است و بحث سلامت برای آنها بسیار مهم و جدی است.
بازار تجهیزات پزشکی اندونزی در اختیار دانش بنیان های ایرانی قرار می گیرد
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری با بیان اینکه، خوشبختانه حوزه سلامت حوزه ای است که کمتر در دنیا تحت تأثیر تحریم ها و مسائل از این دست قرار دارد، اظهار داشت: در صورت پیشبرد کار و تاسیس دو شرکت تأمین دارو و تجهیزات پزشکی به مرور دو شرکت مشترک در اندونزی خواهیم داشت که محصول ایرانی که تکنولوژی آن برای ایران است، با زیرساخت های به وجود آمده توسط اندونزیایی ها تولید می شود.
دهقانی اضافه کرد: از طرفی به سبب این که ۵۰ درصد سهم این دو شرکت ها متعلق به اندونزیایی ها خواهد بود، مطابق قانون این کشور مصرف بیمارستان ها و مراکز درمانی این کشور اجبارا باید از راه این شرکت ها تأمین شود؛ چونکه آنجا هم قانون پشتیبانی از تولید داخل خودشان را هم دارند.
وی افزود: به طورحتم این اتفاق بازار بسیار خوبی را برای دانش بنیان های ایران خواهد گشود تا بتواند اتفاقات بزرگی را رقم بزند.
دانش بنیان ها برای سهامداری ۲ شرکت ایران و اندونزی به کنسرسیوم تبدیل می شوند
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری گفت: فورا بعد از برگشت از اندونزی در همان روز نخست جلسه پیگیری را برای انتخاب شرکتهای تولیدکننده دارو و تجهیزات پزشکی تشکیل دادیم که آنها تبدیل به یک کنسرسیوم شده و به سهامداران شرکت مشترک بین دو کشور تبدیل شوند.
دهقانی اظهار داشت: به سبب این که کشور اندونزی در بازار اتحادیه جنوب شرق آسیا معروف به «آ سه آن» هم می تواند بسیار موثر باشد، اگر این شرکتهای مشترک بتوانند بازار خوبی از آس آن به دست آورند، این خود یک تضمین بازار بسیار مناسب برای شرکتهای دانش بنیان کشورمان خواهد بود و این محور بسیار جدی است که خیلی به آن امیدوارم.
ایجاد دفتر مشترک بخش خصوصی مشترک دو کشور در اندونزی
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری در ادامه با اشاره به علاقه وافر بخش خصوصی برای ارتباط با دانش بنیان های ایران، محور دوم توافق با اندونزیایی ها را ایجاد دفتر مشترک در اندونزی به منظور همکاریهای بخش خصوصی دو کشور عنوان نمود.
دهقانی اظهار داشت: البته قبل از این آنها از راه برخی دستگاهها همچون وزارت صمت ایجاد چنین دفتری را پیگیری کرده بودند، اما موفق نشده بودند. قرار گذاشتیم یک دفتر به ما بدهند و ما چندین نیروی خبره فنی را تحت عنوان دفتر ارتباط مشترک همکاری ایران و اندونزی در مجموعه فناورانه اندونزی مستقر نماییم که مرجعی برای رجوع تجار و شرکتهای اندونزیایی از یک سو و ازطرفی اتصال دانش بنیان های توانمند کشورمان به آنها باشد.
وی اشاره کرد: اگر این دفتر مشترک ایجاد شود، این مهم در توسعه بازار دانش بنیان های ایران در اندونزی بسیار موثر خواهد بود.
حضور ۱۰۰ اندونزیایی در ایران برای آموزش و ۱۰۰ ایرانی در اندونزی برای کشف فرصت ها
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری در ادامه توافق سوم با مسئولان اندونزی را در مسافرت اخیر رئیس جمهور به این کشور که به اعتقاد وی از همه کلیدی تر و متضمن آینده است؛ اعزام یکصد پژوهشگر و محقق اندونزیایی جهت شرکت در دوره آموزشی مدرسه تابستانه در ایران و از طرفی اعزام یکصد فناور ایران به اندونزی برای شناسایی فرصت ها در این کشور عنوان نمود.
دهقانی در توضیح بیشتر اضافه کرد: در توافق سوم بین ایران و اندونزی قرار شد یکصد پژوهشگر و محقق اندونزیایی از بخش های مختلف صنعتی، تحقیقاتی و آموزشی این کشور در یک مدرسه تابستانه سه ماهه میهمان ایران باشند. بطوریکه برنامه ریزی شده اینها در مسافرت به کشورمان با مراکز علمی و تحقیقاتی ایران در دو حوزه بیوتکنولوژی و نانو آشنا گردند و آموزش ببینند.
وی افزود: البته یکصد نفر هم از فناوران ایران از حوزه ها و شرکتهای مختلف فناور به منظور شناسایی فرصت های جذاب موجود در بازار این کشور، به اندونزی سفر می کنند.
معاون علمی رئیس جمهور با تاکید براینکه، توافق نامه سوم در واقع بذر همکاریهای بلندمدت آینده بین ایران و اندونزی است، اضافه کرد: به طورحتم هیات یکصد نفری از اندونزی در طول دوره آموزشی با توانمندی های فناورانه ایران آشنا شده و در بازگشت به کشورشان سفیر توسعه علم و فناوری ایران در اندونزی خواهند شد.
وی افزود: از سویی با اعزام یکصد فناور ایرانی به اندونزی آنها می توانند فرصت های همکاریهای دوجانبه دو کشور را کشف کنند؛ چونکه اندونزی دارای زیرساخت های بسیار خوبی است و بنا اینست یکسری همکاریهای مشترک هم شکل گیرد، چونکه متاسفانه در کشور اندونزی و برعکس مالزی، ایرانی ها مقیم یا تحصیلکرده های دانشگاه های اندونزی نداریم.
دهقانی معتقد است: بعد از اعزام هیات اندونزی به ایران و اعزام فناوران ایران به اندونزی، خودبخود کلی اتفاقات و همکاریهای مشترک بین دو کشور شکل خواهد گرفت.
دهقانی در ادامه با اشاره به اینکه، اندونزیایی ها از معادن بسیار عالی نیکل و کبالت برخوردار می باشند و هم اکنون تولیدات معدنی خام خویش را به کشورهای اروپا صادر می کنند، اشاره کرد: خوشبختانه در مسافرت اخیر رئیس جمهور به اندونزی اعلام نمودند که بسیار مشتاق همکاری با ایران در زمینه انتقال فناوری از ایران به منظور ایجاد ارزش افزوده هرچه بیشتر هستند.
وی همینطور اشاره کرد: مسئولان اندونزی در سایر حوزه ها همچون انرژی و بحث کاتالیست ها، پتروشیمی و ماشین آلات و تجهیزات بالادستی نفت بسیار مشتاق همکاری با ایران هستند.
توسعه همکاری مشترک در حوزه آب و کشاورزری
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری همینطور اظهار داشت: اندونزیایی ها همینطور درسفر اخیر رئیس جمهور به این کشور، برای حضور در کنسرسیوم به منظور همکاری در ساخت هواپیمای مسافربری مشترک بین دو کشور در ارتباط با حوزه هوافضا اشتیاق فراوانی داشتند.
وی همینطور با اشاره به اینکه، اندونزی با وجود پرآبی از نظر برخورداری از آب شرب سالم با محدودیت مواجه می باشد، دلیل این مهم را برخوردار نبودن این کشور از فناوریهای جدید حوزه آب شیرین کن ها دانست و اظهار داشت: یکی دیگر از درخواست های مسئولان اندونزی توسعه همکاری مشترک در حوزه آب و کشاورزری به منظور انتقال فناوری ایرانی به این کشور بود.
دهقانی در ادامه اشاره کرد: حتی اگر ۱۰ سال به صورت متمرکز با اندونزی هایی ها همکاری مشترک داشته باشیم باز جا برای کار خواهیم داشت و انصافا این چند روزی که میهمان اندونزی بودیم بسیار با محبت و گرم رفتار کردند و بعد از ۱۷ سال سفر رسمی ریییس جمهور ایران به این کشور بسیار شیرین بود. اگر خدا توفیق دهد تمام تلاش خویش را خواهم کرد تا توسعه رابطه با اندونزی یکی از افتخارات جمهوری اسلامی باشد که در دوره مدیریت بنده ثبت می شود.
دستاوردهای سفر به اندونزی به حاشیه رفت
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری همینطور با اشاره به بحث های مطرح شده در مورد ربات جراح ایرانی شرکت دانش بنیان کشورمان و اهدای این ربات به اندونزی یا ساخت چندین بیمارستان توسط ایران در این کشور که اخبار آن در مسافرت رئیس جمهور به اندونزی در بعضی رسانه ها انتشار یافت، تصریح کرد: در واقع مبحث صادرات ربات جراح ایرانی به اندونزی در ارتباط با سال ۱۳۹۸ و در رابطه با یک مرکز مشترک پزشکی ازراه دور در حوزه خدمات پزشکی است که دو ربات هم صادر شده و شرکت فناور ایرانی پول آنرا هم دریافت کرده است.
دهقانی اضافه کرد: البته مدیران قبلی در معاونت علمی و فناوری زحمت ارتباط با اندونزیایی ها و صادرات ربات را کشیده بودند و این مساله بعنوان یک اتفاق خوب بیشتر، ناظر بر نگاه به آینده همکاری دو کشور شمرده می شود. منتهی اتفاقات بسیار دیگری از این دست در مسافرت اخیر رئیس جمهور رقم خورد که مقداری با غفلت خبری همراه شد.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص این که گفته شده مقرر است ۱۲ بیمارستان در اندونزی توسط ایران ساخته شود هم اظهار داشت: مسئولان بهداشت اندونزی برای خرید ۱۲ ربات جراح ساخت ایران برای تجهیز ۱۲ بیمارستان این کشور اعلام آمادگی کردند و همین مبحث را آیت الله رئیسی بعد از بازگشت از سفر اعلام کرد، اما برخی برداشت های نادرستی از این مساله داشتند.

منبع: