خط رند ۹۱۲: میز گردشگری نان و شیرینی با هدف هویت بخشی و برندسازی شهرها تشکیل شد و مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی نیز بر نظام دهی به ساختار فعالیت فعالان فضای مجازی غذا یا فودبلاگرها تاکید نمود.
به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از روابط عمومی معاونت گردشگری، سیدمصطفی فاطمی ـ مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ در نشست میز گردشگری نان و شیرینی که در موزه رستوران رفتاری با حضور تعدادی از صاحبنظران و فعالان بخش خصوصی تشکیل شد، یادآوری کرد: باتوجه به اینکه پرداختن موضوعات مربوط به شاخه های گردشگری با راه اندازی و فعال کردن میزهای تخصصی یکی از اصلی ترین برنامه های دفتر توسعه گردشگری داخلی به شمار می آید، بدین جهت میز گردشگری نان و شیرینی به عنوان زیر مجموعه گردشگری خوراک، با برگزاری اولین جلسه رسماً فعالیت خودرا آغاز نموده است.
اوهمچنین اظهار داشت: آموزش و افزودن تعداد راهنمایان تخصصی گردشگری خوراک به عنوان اولویت اصلی و نیز نظام دهی به ساختار فعالیت فعالان فضای مجازی غذا یا فودبلاگرها یکی از نیازهای اصلی در رشد و توسعه گردشگری خوراک به عنوان محصولی نوپا در صنعت گردشگری کشور به شمار می آید.
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی با اشاره به اینکه میز گردشگری نان و شیرینی نیز همانند سایر میزها با مدیریت بخش خصوصی هدایت خواهد شد، اضافه کرد: با فعال کردن کارگروه های مختلف زیرمجموعه هر یک از میزها موضوعات تخصصی بصورت پروژه محور در بین جامعه تخصصی و مخاطب اصلی پیش خواهد رفت.
فاطمی با اشاره به اینکه هر یک از شهرهای کشورمان دارای هویت، صدا، مزه، طعم و حتی بوهای متمایزی هستند، اضافه کرد: وجود طیف گسترده و متنوع نان و شیرینی یکی از راه های هویت بخشی و برندسازی شهرها به شمار می آید که با تلفیق این مساله به گردشگری می توانیم به افراد، مکان ها، روش های طبخ و حتی زمان های پخت، هویت و معنای باردیگر دهیم و با ورود آنها به این صنعت سبز، محصولی دیگر برای جذب گردشگران معرفی و زمینه آشنایی هموطنان با فرهنگ، آداب و آیین های ایرانی را فراهم آوریم.
در جمع بندی سخنرانی دیگر صاحبنظران و فعالان بخش خصوصی حاضر در اولین نشست میز نان و شیرینی این انتظار بیان شد که نقشه راه گردشگری خوراک در بازه زمانی تعریف شده برای پیشبرد برنامه ها تهیه شود. همین طور ایجاد سناریو گردشگری خوراک، توسعه محصولات این نوع از گردشگری، توسعه درونزا و پایدار مقاصد، ایجاد جذابیت، تمرکز و رقابت پذیر کردن زنجیره فعالیت، نیازسنجی و ارزیابی گردشگری از دید گردشگری خوراک، استانداردسازی و تعریف نشان برای مقاصد و در نهایت استفاده از دانش، فناوری و تکنولوژی مربوطه نیز از دیگر انتظارات بیان شده بود.
منبع: خط رند ۹۱۲