خط رند 912

فروش سیم کارت 912 رند

بازدید معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از دستاوردهای حوزه لیزر

به گزارش خط رند ۹۱۲ معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از دستاوردهای یک مرکز نواوری فعال در زمینه لیزر و اپتیک بازدید نمود.
به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهورو رئیس سازمان انرژی اتمی ایران از تازه ترین دستاوردهای شرکتهای دانش بنیان و خلاق حوزه لیزر، اپتیک و فتونیک رونمایی و بازدید نمودند. سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوردر آیین رونمایی از دستاوردهای مرکز نوآوری لیزر اظهار داشت: هزینه ها برای فناورانی که می خواهند در حوزه لیزر، اپتیک و فتونیک فعالیت کنند بسیار بالا است و این شرکت ها نیازمند تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته، حمایت های مالی و مشاوره هستند. این مرکز نوآوری می تواند با عرضه امکانات، زیرساخت ها و خدمات لازم، زمینه ساز توسعه محصولات دانش بنیان ایران ساخت در حوزه لیزر شوند. ستاری افزود: شرکت هایی که در حوزه تجهیزات پزشکی، صنعت ساختمان، فناوری اطلاعات و سایر حوزه ها کار می کنند متقاضی و مخاطب محصولات خروجی این شتاب دهنده و مرکز نوآوری هستند.

به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از مهر، مرکز نوآوری لیزر، در چارچوب شتاب دهنده تخصصی لیزرپورت، پشتیبانی از فناوری و نوآوری در حوزه هایی لیزر، اپتیک و فتونیک را در دستور کار دارد. این مرکز نوآوری، ضمن حمایت های زیرساختی، مشاوره تخصصی، فضای استقرار، حمایت های مالی و زمینه را برای ایجاد شرکتهای فناور و دانش بنیان لیزر فراهم می آورد. با عنایت به هزینه های بالای تجهیزات پیشرفته لیزر، لزوم پشتیبانی از فعالان فناور را ایجاب می کند و بر همین مبنا این مرکز نوآوری، با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ایده های نوآورانه بعد از عرضه به این مرکز نوآوری، داوری شده و بعد از پذیرش، از خدمات استقرار، تجهیزات آزمایشگاهی، حمایت مالی، مشاوره ای و بازار از مرحله ایده تا تولید محصول اولیه بهره می برند.
بعضی از شرکتهای مستقر در مرکز نوآوری لیزر، محصولات حوزه طیف سنجی، دسته بندی، شناسایی عناصر به کمک لیزر، لرزه نگارهای لیزری، آنژیوگرافی حین عمل به صورت غیر تهاجمی و عدم تماس با بدن بیمار، سامانه نوردهی مصنوعی محصولات زراعی، با قابلیت کنترل طیف اپتیکی نوردهی کامل در محدوده فرابنفش و فروسرخ و دستگاه تعیین جنسیت تخم مرغ که ایران را در شمار سه کشور دارنده این فناوری است و تلفات جوجه ها را می کاهد، تولید کرده اند.

منبع: