خط رند 912

فروش سیم کارت 912 رند

اتصال ۱۰۰۰ روستا به شبکه ملی اطلاعات

خط رند ۹۱۲: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از اتصال ۱۰۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار کشور به شبکه ارتباطی پایدار و پرسرعت آگاهی داد.
به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از ایسنا، امروز در اولین افتتاح پروژه های دولت سیزدهم به مناسبت گرامی داشت بهار انقلاب اسلامی، آیین رونمایی از اتصال ۱۰۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار کشور به شبکه ملی اطلاعات با حضور عیسی زارع پور -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و حضور ویدئو کنفرانسی تعدادی از استانداران، فرمانداران، مقام های محلی و مدیران کل ارتباطات استانی انجام شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بعد از ارتباط تصویری نمادین با دو روستای محمد تقی کندی از توابع شهرستان گرمی استان اردبیل و شهرک غدیر از توابع بخش سیاخ دارنگون شهرستان شیراز استان فارس، دستور اتصال ۱۰۰۰ روستا در سراسر کشور را به شبکه ملی اطلاعات صادر کرد.
زارع پور در این مراسم اظهار داشت: می دانیم زندگی بشر با ارتباطات و فناوری اطلاعات گره خورده است و امروز می توان اظهار داشت که تصور زندگی بدون ارتباطات و فناوری اطلاعات غیرقابل باور است. بنا بر این داشتن زیرساخت ارتباطی مناسب در زندگی مردم تبدیل به یک ضرورت شده و مردم خوب می دانند که با آمدن ارتباطات به روستاها سایر خدمات اولیه هم می آید، بنا بر این بطور مستمر پیگیر اتصال روستاهایشان به شبکه ارتباطی هستند.
۴۰۰۰ روستا فاقد ارتباط بودند
وی افزود: فراهم کردن زیرساخت ارتباطی در کشور، یکی از اهداف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت سیزدهم است؛ اقدامی که البته از دولت گذشته شروع شده و در این دولت با سرعت ادامه ۴۰۰۰ روستا فاقد هر نوع ارتباطی هستند؛ اما با بررسی های بیشتر متوجه شدیم که برخی از روستاهایی که قبل از این به شبکه ملی اطلاعات متصل شده بودند کیفیت ارتباطی مطلوبی ندارند، بدین سبب حدود ۳۵۰۰ روستا به آمار گذشته اضافه شدند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: کار اجرائی برخی از سایت هایی که امروز افتتاح می نماییم، خصوصاً در استان سیستان و بلوچستان، از شروع سال و قبل از دولت سیزدهم شروع شده بود اما اتمام و بهره برداری آن امروز صورت گرفت. امروز حدود ۵۰۰ سایت جدید به سایت های موجود افزوده شد که در مجموع ۷۸۰ روستا را تحت پوشش ارتباطی قرار می دهد تا مردم این روستاها از امروز و برای اولین بار صاحب ارتباطات اینترنتی و به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند. همین طور ارتباطات حدود ۲۵۰ روستا هم به نسل های جدید ارتباطات پایدار و پرسرعت ارتقاء یافته است.
زارع پور اشاره کرد: در کنار برقراری ارتباطات نباید از فراهم کردن زیرساخت های خدمات فناورانه پایه غفلت نماییم چون این خدمات بستر توسعه و آبادانی روستاها را فراهم می آورد. با فراهم کردن زیرساخت های خدماتی می توانیم شاهد رونق گردشگری، توسعه مشاغل فناورانه پایه و کشاورزی و دامداری هوشمند و به دنبال آن افزایش جذابیت زندگی در روستاها باشیم.
وی ادامه داد: تحقق این کار، نیازمند کار و تلاش مضاعف همه دستگاهها، چه در دولت و چه در مجموعه نظام است. بخش هایی از آن در اختیار وزارت ارتباطات است که طبیعتاً ما درحال برنامه ریزی جهت راه اندازی پلت فرم ها و سکوهای ارائه دهنده خدمات فناورانه پایه هستیم تا به همه هم وطنان در اقصی نقاط کشور ازجمله روستاها خدمت رسانی شود. با این وجود بخش های دیگری از دولت و نظام هم باید پای کار بیایند تا از این زیرساخت ارتباطی پایدار بعنوان زیرساخت توسعه استفاده نمائیم و خدمات مختلفی بر بستر این شبکه به مردم ارائه دهیم.
رونمایی از اقدامات فرهنگی وزارت ارتباطات در روز «خانواده و فضای مجازی»
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: در مباحث فرهنگی نیز دغدغه های جدی ما صیانت از حریم خانواده ها بوسیله توسعه اقدامات فرهنگی بر بستر فضای مجازی است، برای اینکه معتقدیم اقدامات فرهنگی در این بستر اثربخشی بیشتری دارد. اقدامات مختلفی را با کمک دستگاه های دیگر آغاز نموده ایم و در دهه فجر که یک روز «خانواده و انقلاب» داریم، یک روز را هم با عنوان «خانواده و فضای مجازی» نام گذاری کرده ایم از مجموعه این اقدامات رونمایی خواهیم کرد.
زارع پور بیان این که رونمایی از اتصال ۱۰۰۰ روستا به شبکه ارتباطی پایدار و پرسرعت، اولین گام دولت سیزدهم در زمینه توسعه ارتباطات روستایی است، اظهار داشت: افتتاحیه های پروژه های وزارت ارتباطات از امروز شروع شده و تا ۴ اسفندماه ظرف یک ماه ادامه خواهد داشت. در صورتیکه نمایندگان همراهی کنند و در صورت تامین بودجه، تا اختتام ۱۴۰۱ در سه مقطع اردیبهشت، شهریور و دهه فجر همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهیم کرد. ما ۹ پروژه بزرگ داریم که ظرف یک ماه آتی به بهره برداری می رسد، همچون پنجره واحد دولت الکترونیک و فاز اول فیبر نوری.
برمبنای آمارهای گرفتن شده تا حالا ۳۲ هزار روستا و به عبارتی ۸۱ درصد روستاهای کشور به شبکه ارتباطی پایدار و پرسرعت متصل شده‏ اند. از مجموع روستاهای کل کشور، اینترنت ۳۵۰۰ روستا کیفیت مناسبی ندارد و ۴۰۰۰ روستای دیگر هیچ اتصالی به شبکه ملی اطلاعات ندارند.
طبق اعلام، از شروع استقرار دولت سیزدهم در ۷۸۰ روستا از ۱۰۰۰ روستای مذکور سایت جدید راه اندازی شده و سایت های بقیه روستاها نیز به نسل های جدیدتر ارتقا یافته است تا شبکه ارتباطی پایدار و پرسرعت در ۱۰۰۰ روستای کشور برقرار شود. روند اتصال روستاهای بالای ۲۰ خانوار همچنان تا آخر سال ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت.
دسترسی عادلانه به شبکه های ارتباطی نوین، علاوه بر تقویت نظام اقتصادی روستاها و ارتقای سطح رفاه روستاییان به توقف روند مهاجرت از روستاها به شهرها کمک می نماید و در بعضی از نمونه ها حتی منجر به مهاجرت معکوس شده است.
به همین دلیل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسعه زیرساخت‏ های پایدار و با کیفیت ارتباطی و فناوری اطلاعات در دورافتاده ترین روستاهای کشور را هم در دستور کار قرار داده است.
برمبنای ماده ۶۷ قانون برنامه ششم توسعه، وزارت ارتباطات مکلف شده است زیرساخت های خدمات الکترونیکی در مناطق محروم و روستایی را با سرمایه گذاری توسعه دهد تا روستاییان بتوانند به مانند سایر ایرانیان دست کم از چهار خدمت الکترونیکی اصلی دولت در حوزه‏ های سلامت، آموزش، کشاورزی و بانکی استفاده کنند.
ضرورت توسعه ارتباطات روستایی وقتی بیشتر عیان می شود که بدانیم پنج میلیون و ۹۰۳هزار و ۶۴۵ خانوار در روستاها زندگی می کنند و جمعیت آنها از ۲۰میلیون نفر عبور کرده است.

منبع: