خط رند ۹۱۲: بگفته معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از شروع تیرماه استفاده از سامانه شاد رایگان نیست و همانند تعرفه پیامرسان های داخلی، بصورت یک سوم تعرفه اینترنت بین الملل محاسبه می شود.
به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از ایسنا، تعطیلی مدارس در وضعیت کرونائی به این منظور نبود که آموزش تعطیل می باشد، بلکه پس از مدتی و بدون هیچ درنگی کلاس های آموزشی و مجازی هم برای دانش آموزان و هم برای دانشجویان افتتاح شد. با ادامه دار شدن شرایط و روند صعودی کرونا در کشور و تصمیم اتخاذشده در خصوص ادامه تعطیلی مدارس و دانشگاه ها و بمنظور تداوم و پایداری یادگیری دانش آموزان و جلوگیری از ایجاد وقفه در آموزش آنها، وزارت آموزش و پرورش کل کشور مبادرت به راه اندازی اپلیکیشن “شاد” کرد.
محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- سال قبل درباره دسترسی به سامانه شاد گفته بود که تلاش می نماییم مصوبات لازم برای رایگان شدن همیشگی این شبکه نیز ستاندن شود. باوجود این، حسین فلاح جوشقانی -معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- روز دوشنبه، هفدهم خردادماه اعلام نمود: سامانه دانش آموزی شاد در طول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ بمنظور ارائه خدمات آموزشی بصورت رایگان در اختیار دانش آموزان قرار داشت، این سامانه از شروع تیر سال جاری رایگان نیست.
وی ادامه داد: بجای ارائه خدمات سامانه شاد به طور رایگان، سیمکارت های دانش آموزی با بسته های رایگان در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد تا بر طبق آن دانش آموزان بتوانند به کلاس های درسی دسترسی پیدا کرده و خدمات آموزشی خودرا دریافت نمایند. سامانه مورد استفاده برای ارائه خدمات آموزشی دانش آموزان از طرف وزارت آموزش و پرورش تعیین می شود و وزارت ارتباطات نقشی در آن ندارد. تا حالا این وزارتخانه تمام توان خودرا برای ایجاد دسترسی باکیفیت و مناسب به این سامانه ها همچون سامانه شاد به کار گرفته است و از این پس هم با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش، این همکاری را در قالب سیمکارت های دانش آموزی ادامه خواهد داد.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره نحوه ارائه این سیمکارت ها اظهار داشت: طرح سیمکارت های دانش آموزی با قابلیت های مختلف و بسته های مورد نظر در معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات درحال تدوین است و با تکمیل فرایندهای مورد نیاز در این سیمکارت ها، اطلاع رسانی لازم انجام می شود. از اول تیرماه تعرفه استفاده از این سامانه همانند تعرفه پیامرسان های داخلی، بصورت یک سوم تعرفه اینترنت بین الملل محاسبه می شود.
این در شرایطی است که روز گذشته نیلوفر شرفی -مسئول شبکه آموزشی دانش آموز (شاد)- از استمرار شبکه شاد در تابستان آگاهی داده و اظهار داشته بود: دسترسی به شبکه شاد پارسال بر طبق دستور رییس جمهور رایگان بود و هم اکنون نیز بر طبق «مصوبه مجلس شورای اسلامی» تا آخر سال ۱۴۰۰ این دسترسی رایگان اعلام شده است. بدین سبب در صورتیکه خدمت خاصی بصورت غیررایگان به دانش آموزان عرضه گردد، این مساله را شفاف سازی و اطلاع رسانی خواهیم کرد.
منبع: rond912.ir