خط رند 912

فروش سیم کارت 912 رند

با پخش یک ویدیو علی بابا ۶۳ میلیارد دلار پولدارتر شد

انتشار ویدیویی از جک ما، موسس گروه علی بابا سبب شد ارزش سهام این شرکت روز چهارشنبه بزرگترین رشد روزانه در شش ماه گذشته را تجربه کرده و ۶۳ میلیارد دلار به ارزش بازارش اضافه شود.

به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از ایسنا، ارزش سهام گروه علی بابا در معاملات روز جاری هنگ کنگ حداکثر ۱۱ درصد افزایش یافت و حدود ۶۳ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود. بیشتر از ۸۵ میلیون سهم تا ساعت سه بعدازظهر به وقت محلی مبادله شد که دو و نیم برابر بالاتر از میانگین سه ماهه مبادلات روزانه سهام بود. ارزش شرکت “علی هلث اینفورمیشن تکنولوژی” که تحت کنترل علی بابا قرار دارد، هم حداکثر ۱۸ درصد صعود کرد.

رویداد سالانه ای که برای معلمان چینی برگزار می شود، وقت مناسبی برای آفتابی شدن باردیگر جک ما، کارآفرین میلیاردر چینی و موسس گروه علی بابا بود.

با وجود ظاهر شدن مجدد جک ما، سرمایه گذاران همچنان نگران تفحص رگولاتورهای چین و سرنوشت عرضه اولیه عمومی سهام گروه آنت مانده اند.

این ویدیو نشان دادکه جک ما در زندان نیست یا حضور وی در انظار عمومی ممنوع نشده است اما امکان دارد نشانه آن باشد که شرکتهای تحت کنترل جک ما با دولت برای حل و فصل مسائل ضد انحصارطلبی به توافق رسیده اند و این همان چیزی است که سرمایه گذاران انتظار داشتند.

ظاهر شدن جک ما کمک خواهد نمود ارزش سهام علی بابا به اوج قبلی بازگردد. با این وجود تحقیقات ضد انحصارطلبی در مورد بخش فناوری ادامه دارد و سایه تهدید به صورت کامل از سر این شرکت کنار نرفته است.

صحبتهای جک ما در این ویدیو برخلاف گذشته عادی و دور از جنجال بود. ارزش سهام علی بابا از زمانی که گروه آنت توسط مقامات ضد انحصارطلبی هدف قرار گرفته، افت زیادی پیدا کرده است.

وی در کنفرانسی در اکتبر از رگولاتورهای مالی انتقاد کرده و آنها را کلوب افراد پیری خوانده بود که مناسب نظارت بر نوآوری فناوری چینی نیستند. مدتی بعد از این رویداد، برنامه گروه آنت جک ما برای عرضه اولیه عمومی سهام از جانب بازارهای سهام شانگهای و هنگ کنگ معلق شد. کمیسیون رگولاتوری اوراق بهادار چین در اطلاعیه ای در نوامبر اعلام نموده بود “جک ما” و دو مدیر گروه آنت توسط رگولاتورها احضار شده و به ادای توضیحات پرداختند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، آفتابی شدن غیرمنتظره جک ما که مانند غیبتش ناگهانی بود احیانا نشانه آن است که روابطش با مقامات رگولاتوری چین تثبیت شده است.

منبع: