خط رند 912

فروش سیم کارت 912 رند

توسط محققان دانشگاه صعنتی امیرکبیر محقق شد؛ ارزیابی هدهای جدید چاپگر دیجیتال برای کاربرد در منسوجات

به گزارش خط رند ۹۱۲ محققان کشور موفق به ارزیابی فنی هدهای چاپگر دیجیتال شدند که این مبادرت به انتخاب بهتر برای خرید چاپگرها و کاربرد آنها در منسوجات کمک می نماید.

به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سمیرا موحدی فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح «ارزیابی فنی هدهای جدید چاپگرهای دیجیتال چاپ منسوجات با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی» اظهار داشت: این طرح با هدف اولویت بندی معیارهای فنی هدهای چاپگر دیجیتال منسوجات برای شناسایی نیاز این بخش، اجرایی شده است.
وی اضافه کرد: انتخاب هدهای جدید عرضه شده در بازار جهانی و ورود به بازار ایران از دیگر اهداف اجرایی شدن این پروژه به حساب می آید.
وی با اشاره به اینکه مهم ترین قطعه یک ماشین چاپگر دیجیتال است که خصوصیت ها، سرعت و کیفیت چاپ را تعیین می کند، اظهار داشت: اجرای این طرح می تواند تا حدودی از نظر معرفی و بررسی خصوصیت های چند نمونه از هدهای جدید و به روز دنیا و شناخت اولویتهای موردنظر صنعتگران در انتخاب آنها، موثر باشد.
فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به فرایند اجرای پروژه عنوان کرد: در ابتدا چند نمونه از جدید ترین هدهای عرضه شده در بازار روز دنیا توسط بهترین کمپانی های تولیدکننده آنها، شناسایی و با مطالعه تکنولوژی آنها، خصوصیت های فنی پر اهمیتشان بررسی و بعنوان معیارهای تعیین کننده، مورد نظر قرار گرفت.
موحدی افزود: سپس از راه طراحی پرسشنامه و جمع آوری اطلاعات بر اساس مصاحبه با صنعتگران چاپ دیجیتال پارچه و استفاده از روش تصمیم گیری تحلیل سلسله مراتبی، معیاهای موجود، با عنایت به اولویت های موردنظر صنعتگران در انتخاب هد، رتبه بندی شدند. نهایتا اولویت بندی هدهای موجود برپایه خصوصیت ها و معیارهای بررسی شده، ارائه و بهترین گزینه از بین هدهای موجود، انتخاب و پیشنهاد شد.
وی با اشاره به اینکه تهیه دیتاشیت ها و اطلاعات فنی و تجاری هدها از کمپانی های سازنده آنها در کشورهای خارجی از چالش های این طرح بوده، بیان نمود: مخاطب این طرح، می تواند صنعت چاپ دیجیتال باشد.
وی تصریح کرد: از نتایج بررسی های این طرح می توان برای کمک به انتخاب بهتر هد چاپگر در صنعت اشاره نمود.
فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیان نمود: تابحال از این روش برای اولویت بندی معیارهای فنی در صنعت چاپ دیجیتال استفاده نشده است.
وی اضافه کرد: نهایتا با تحلیل های انجام شده ی آماری و ریاضی و نتایج به دست آمده در این حوزه، شرکت های مهندسی و بازرگانی واردکننده و فروشنده هدهای چاپگر دیجیتال، می توانند تا حدودی با نمونه هایی از اولویت های خریداران این هدها، آشناتر شده و با شناسایی آنها، از بین گزینه های جدید موجود در بازار جهانی، بهترین هد متناسب با اولویت های مصرف کنندگان را وارد کرده و به خریداران خود، پیشنهاد دهند.
به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از مهر، استاد راهنمای این پروژه دکتر محمدرضا بابائی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.