سیستم کراپ عکس توییتر اصلاح گردید

به گزارش خط رند ۹۱۲ توییتر بعد از تحقیقات در مورد تبعیض نژادی در نرم افزار عکس این شرکت رسانه اجتماعی، در قابلیت کراپ عکس تغییراتی داد.

به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از ایسنا، این تغییرات بعد از این انجام گرفت که کاربران توییتر مکرر نشان دادند ابزار عکس که از یادگیری ماشینی برای کراپ یک بخش از عکس استفاده می نماید، افراد سیاه پوست را در عکسها حذف کرده و روی چهره های سفید پوست متمرکز می شود.

توییتر سیستم کراپ تصویر را در سال ۲۰۱۸ پیاده سازی کرد. به قول دانتلی دیویس، مدیر طراحی توییتر و پاراک اگراوال، مدیر فناوری توییتر، این سیستم با پیشبینی این که مردم ابتدا به چه چیزی نگاه می کنند، عمل می کرد.

آنها در یک پست وبلاگ اعلام نمودند توییتر از این پس اتکا به یادگیری ماشینی را محدود خواهد نمود و در عوض قابلیت دیگر به نام “آنچه می بینید همان است که دریافت می کنید” را عرضه می کند.

سخنگوی توییتر در اینباره توضیح بیشتری نداد و اعلام نمود جزئیات بیشتر در هفته های آینده اعلام خواهد شد.

کارشناسان در سالهای اخیر نسبت به این که چطور الگوریتمها تبعیض نژادی را تقویت کرده اند، زنگ خطر را به صدا درآورده بودند. اما سیستم توییتر اولین سیستم یادگیری ماشینی نیست که چنین مشکلی داشته است. بر اساس گزارش وایرد، الگوریتم تشخیص چهره گوگل افراد سیاه پوست را بعنوان گوریل تگ می کرد و گوگل این مساله را با حذف بخش گوریل از کتابخانه تصویرش حل کرد. این اواخر برنامه ای که هدفش افزایش وضوح پیکسلهای عکسها بود، باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا را به یک مرد سفید پوست تبدیل نموده بود.

بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، مسائل نژادی در هوش مصنوعی تبعات جدی دارد. در ژانویه یک مرد سیاه پوست در دیترویت بعد از اینکه از جانب فناوری تشخیص چهره مورد استفاده ایستگاه پلیس میشیگان به اشتباه شناسایی شد، دستگیر شد. جیمز کریگ، رئیس پلیس دیترویت مدت کوتاهی بعد از آن اظهار نمود: نرم افزار تشخیص چهره در ۹۶ درصد موارد نتوانسته است افراد را بدرستی شناسایی کند.

منبع: