خط رند ۹۱۲: دو شرکت آی بی ام و بنیاد مایکل جی فاکس از طراحی یک مدل هوش مصنوعی بررسی پیشرفت بیماری پارکینسون آگاهی داده اند که شناسایی زودهنگام این بیماری را ممکن می کند.
به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از زد دی نت، یکی از چالش های مهم برای شناسایی بیماری پارکینسون ظهور و مشخص شدن دیرهنگام علایم ابتلاء به این بیماری است که سبب می شود پارکینسون بسیار دیر تشخیص داده شود و پس درمان آن نیز چندان مؤثر نباشد.
اما مدل هوش مصنوعی جدید با بررسی علایم فیزیکی بدنی که ممکنست چندان برای افراد عادی و حتی پزشکان متخصص محسوس نباشد، می تواند به سرعت و در همان مراحل اولیه به شناسایی بیماری پارکینسون کمک نماید. همچون این علایم می توان به لرزش های نامحسوس برخی عضلات بدن، کاهش توان کنترل برخی از قسمت های خاص بدن توسط افراد مبتلا و غیره اشاره نمود.
بر مبنای این مدل هوش مصنوعی و برمبنای زمان تشخیص و محل ظهور نشانه های ابتلاء به پارکینسون در هر یک از بیماران می توان برای آنها درمان و داروهای اختصاصی تجویز کرد و روند پیشرفت بیماری را کند کرد. انتظار می رود پس از بررسی نهایی این مدل بتوان از آن برای شناسایی سریع بیماری های خطرناک و مشابه دیگری مانند آلزایمر نیز استفاده نمود.
منبع: rond912.ir