در بحران کرونا ۲۳ میلیارد دلار صرف اپلیکیشن های پولی شد

خط رند ۹۱۲: آمارهای انتشار یافته نشان میدهد که کاربران موبایل در سه ماهه نخست سال جاری میلادی بالغ بر ۲۳ میلیارد دلار را صرف نصب و دانلود اپلیکیشن های جدید کرده اند.
به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از ایسنا، همزمان با شیوع گسترده ویروس کرونا در خیلی از کشورهای جهان و اعلام وضعیت اضطراری و قرنطینه و وضع محدودیت های جدی و سختگیرانه در تردد و رفت و آمد در سطح شهر، بدیهی است که خیلی از شهروندان به سمت و سوی استفاده بیشتر از اینترنت و خدمات آنلاین سوق داده شده اند.
برمبنای تازه ترین اخبار و آمارهای انتشار یافته در وب سایت تک کرانچ حاکی از آنست که کاربران موبایل در سه ماهه نخست سال جاری میلادی بیش از ۲۳.۴ میلیارد دلار را صرف نصب و دانلود اپلیکیشن های موبایلی جدید کرده اند.
از این مقدار ۱۵ میلیارد دلار به اپلیکیشن های مبتنی بر سیستم عامل آی او اس و ۸.۳ میلیارد دلار نیز به اپلیکیشن های اندرویدی اختصاص یافته است.
به عبارت دیگر هزینه های صرف شده برای خرید و استفاده از اپلیکیشن های جدید در سه ماهه نخست سال جاری میلادی نسبت به زمان مشابه سال ۲۰۱۹ توسط کاربران رشد ۵ درصدی را تجربه کرده است. این خریدها شامل خود اپلیکیشن یا قابلیت های درون پرداختی مانند پولهای مجازی داخل بازی می شود.
همچون اپلیکیشن هایی که در دسته بندی های پرطرفدار در زمان بحران کرونا قرار گرفته و رکورد بیشترین دانلود را زده اند، می توان به شبکه های اجتماعی، پیام رسانها، اپلیکیشن های پخش آنلاین فیلم و سریال و موسیقی، اپلیکیشن های ورزشی، بازی، سلامتی، آموزشی و همین طور مربوط به تغذیه، رژیم غذایی و آشپزی اشاره نمود.
این آمارها همین طور نشان میدهد که در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۰ مدت زمان صرف شده بر روی اپلیکیشن ها و بازی های اندرویدی و ios نسبت به زمان مشابه سال قبل با رشد ۲۰ درصدی روبه رو شده است.

۶۵ درصد از اپلیکیشن های مبتنی بر سیستم عامل ios کاربرانی که از اپلیکیشن های پولی یا درون پرداختی بهره برده اند، اپلیکیشن های بازی و گیمینگ بوده اند این در حالیست که این رقم برای اپلیکیشن های بازی در سیستم عامل اندروید ۸۵ درصد گزارش شده است.
در بین کشورهای مختلف نیز کاربران ایالات متحده آمریکا و چین بیشترین هزینه را صرف خرید اپلیکیشن های ios کردند این در حالیست که بیشترین هزینه برای اپلیکیشن های اندرویدی در کشورهای ژاپن، کره جنوبی و ایالات متحده آمریکا صورت گرفته است.
با تعطیلی مدارس و دانشگاهها، موزه و سینما و کنسرت و تمامی اماکن عمومی در شهرهای مختلف جهان، بدیهی است که سرگرمی افرادی که مجبورند برای مدت طولانی در منزل بمانند، اینترنت و اپلیکیشن و برنامه های آنلاینی است که می توانند با بهره مندی و استفاده از آن بر روی گوشی هوشمند، کامپیوتر و تلویزیون، اوقات فراغت خودرا در مدت زمان اوج بحران گسترش ویروس کرونا سپری کنند.

منبع: