خط رند 912

فروش سیم کارت 912 رند

درباره ای میل های خطرناک بیشتر بدانید

به گزارش خط رند ۹۱۲ یکی از انواع رایج حملات فیشینگ، استفاده از ای میل هاست؛ ای میل هایی با ظاهری کاملا عادی ولی جعلی که برای گول زدن و سرقت اطلاعات مهم کاربران ایجاد می شود.
به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از ایسنا، برای آشنایی بیشتر با فیشینگ و انواع حملات آن باید به این سؤال جواب داد که چطور می شود ای میل های فیشینگ را تشخیص داد؟ این ای میل ها معمولا لینکهایی دارند که شما را به صفحه ای هدایت می کند که اطلاعات تان را در آن وارد کنید تا به دست سارقان و هکرها برسد.
علی اصغر زارعی – مدرس دانشگاه – در گفتگو با ایسنا در اینباره توضیح داد: نخستین و مهمترین بخش ای میل که باید توجه کنید، آدرس فرستنده است، حتما آنرا چک کنید چون که معمولا آدرس فرستنده ای میل های فیشینگ، کاملا جعلی هستند.
او افزود: باز کردن و خواندن محتوای ای میل خطری ندارد، ولی حواستان باشد تا پیش از این که از واقعی بودن ای میلی مطمئن نشدید، اصلا روی لینکهای داخل آن کلیک نکنید. چونکه با این کار به یک صفحه جعلی هدایت میشوید که از شما میخواهد اطلاعات شخصی تان را وارد کنید. اگر به آدرس صفحه ای که وارد آن میشوید دقت نکنید، به راحتی در دام هکرها می افتید.

نشانه های ای میل های خطرناک
این کارشناس تصریح کرد: نشانه دیگر ای میل های فیشینگ، داشتن غلط املایی است چونکه احتمال خیلی کمی وجود دارد که ای میل های شرکتهای معتبری مثل گوگل و فیسبوک و غیره غلط املایی داشته باشند، پس متن ای میل را با دقت بخوانید.
به قول او نکته مهم دیگر که باید به آن توجه کنید، درخواستهایی است که در داخل ای میل از شما میشود، اگر دیدید اطلاعات خصوصی از شما خواسته شده است، مطمئن باشید که با یک ای میل فیشینگ رو به رو هستید، چون هیچ کدام از شبکه های اجتماعی، سرویسهای ای میل، بانکها و سایر سازمانهای معتبر چنین چیزی از شما نمیخواهند.
زارعی خاطرنشان کرد: معمولا در ای میلهای فیشینگ محتوا را طوری آماده میکنند که شرایط پر استرس برای کاربران ایجاد کنند، مثلا مینویسند که حساب تان هک شده و روی این لینک بزنید و پسورد را ریست کنید. با این کار خیلی راحت پسورد شما را میگیرند و حسابتان را هک میکنند.
وی همینطور خاطرنشان کرد: به ضمیمه های ای میل توجه کنید؛ معمولا ای میلهای فیشینگ فایلهای مخربی دارند که شما را ترغیب به دانلود آنها میکنند، حواستان باشد که ظاهر این فایلها خیلی عادی است و درحقیقت چیزی نیستند که شما مشاهده میکنید. اگر به هر علتی مورد حمله فیشینگ قرار گرفتید، خیلی سریع پسورد ای میلتان را عوض کنید.
این کارشناس تصریح کرد: اگر هم به ای میل سازمانیتان حمله شد، می توانید آنرا با واحدIT سازمانتان در بین بگذارید که پسورد ای میلتان را عوض کنند.