شناسایی عفونت ادراری با گوشی

خط رند ۹۱۲: شناسایی عفونت های ادراری هم اکنون مستلزم صرف وقت و هزینه زیاد است، اما از این پس انجام این کار به سرعت با استفاده از گوشی هوشمند امکان دارد.

به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از نیواطلس، پژوهشگران برای نخستین بار یک ابزار مبتنی بر گوشی تولید کرده اند که با بررسی نمونه ادرار در ظرف کمتر از ۲۵ دقیقه می تواند وجود عفونت در آنرا مشخص نماید.
ابزار مورد اشاره که توسط پژوهشگران انگلیسی تولید شده، مبتنی بر استفاده از یک رشته نوار پلاستیکی است که در آن مجاری باریکی که مجهز به آنتی بادی های مختلف هستند تعبیه شده اند و کار آنها شناسایی عفونت های ادرار انسان است.
وقتی یک قطره ادرار بر روی این رشته نوار قرار بگیرد، آنتی بادی ها باکتری های خطرناکی مانند E.coli را در آنها شناسایی می کنند. سپس یک آنزیم خاص به باکتری های عفونی اضافه می شود که نتیجه آن تغییر رنگ رشته نوار به سبز درخشان است. تشخیص این تغییر رنگ با چسباندن نوار پلاستیکی در مقابل دوربین گوشی و عکس گرفتن از آنها و سپس انتقال عکس برای تجزیه و تحلیل به یک اپلیکیشن خاص صورت می گیرد.
E. coli متداول ترین باکتری موجود در ادرار است که ۸۰ درصد از عفونت های ادراری حاصل وجود آن است. پژوهشگران امیدوارند در آینده از این روش برای شناسایی طیف گسترده ای از باکتری های خطرناک موجود در ادرار استفاده کنند.

منبع: