در تفاهم نامه ای تاکید شد؛ توسعه شرکت های تعاونی دانش بنیان و نوآور در کشور

خط رند ۹۱۲: تفاهم نامه همکاری مشترک میان معاون تعاون وزارت کار و صندوق پشتیبانی از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته کشور به منظور توسعه هر چه بیشتر شرکت های تعاونی دانش بنیان و نوآور کشور به امضا رسید.

به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از صندوق پشتیبانی از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته در جلسه ای که با حضور محمد کبیری، معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ البرز محمدی، مدیرکل تعاونی های تولیدی کشور؛ به همراه رضا نقی پور اصل، مدیرعامل صندوق پشتیبانی از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته و دیگر اعضای هیأت مدیره صندوق در محل شرکت مادر تخصصی صندوق پشتیبانی از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته برگزار شد، تفاهم نامه همکاری مشترک میان دو طرف به امضاء رسید.
محمد کبیری، معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم اظهار نمود: ما برای توسعه تکنولوژی نیاز داریم با بخش های مختلف علمی و حمایتی در سطح کشور همکاری داشته باشیم و بدین جهت در اولین اقدام، همکاری مشترکی را با صندوق نوآوری و شکوفایی آغاز نموده ایم.
وی هدف از همکاری فوق را ایجاد مراکز نوآوری بخش تعاون عنوان و تشریح کرد: دو هدف اصلی تشکیل این مراکز، افزایش بهره وری و نفوذ دادن تکنولوژی در شرکت های تعاونی و پشتیبانی از تعاونی های دانش بنیان و نوآور است.
معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در این بین تعاونی هایی هم وجود دارند که دانش بنیان نیستند اما اقداماتشان شفاف و نوآورانه است که به دنبال رسمی کردن این نوع تعاونی ها هم هستیم. در ادامه این مسیر و به خصوص به منظور توسعه هدف دوم این طرح، نیازمند همکاری جدی با صندوق پشتیبانی از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته نیز هستیم.
کبیری با اشاره به اینکه به دنبال این اقدامات مقدمه پشتیبانی از تعاونی های دانش بنیان یا تعاونی های نوآور فراهم می شود، اظهار داشت: علاقه داریم برای سرعت بخشیدن به این حرکت به فصل مشترکی با صندوق پشتیبانی از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته برسیم که در این زمینه اولویت ما همکاری مشترک در بحث سرمایه گذاری ریسک پذیر با صندوق است؛ در این راستا اهتمام داریم از انباشت تجربه گرانبهای اعضای صندوق در این عرصه بهره برده و تجربه موفق در پشتیبانی از شرکت ها را به بخش تعاون منتقل نماییم.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از اولویت های حمایتی ما شرکت های استارتاپی هستند و به دنبال این هستیم که شرکت های استارتاپی را در چارچوب تعاونی فعال نماییم و به این منظور نیازمند فعال کردن مراکز نوآوری هستیم.
رضا نقی پور مدیرعامل صندوق اعلام نمود: برمبنای برنامه راهبردی صندوق، هدف ما حمایت حداکثری در بخش های ارائه تسهیلات، صدور ضمانت نامه، ارائه خدمات کارشناسی و سرمایه گذاری ریسک پذیر است که امید است این تفاهم نامه مقدمه ای بر توسعه حمایت های ما از سرمایه گذاری ریسک پذیر خواهد بود و این مهم با وجود توانمندی های معاونت تعاون وزارت کار یقیناً محقق خواهد شد.
نقی پور اصل اضافه کرد: در بحث ارائه خدمات کارشناسی به شرکت ها نیز طبق اساسنامه جدید صندوق و توجه ویژه به مبحث اشاعه دانش فنی در آن، این امر بر عهده صندوق گذاشته شده و به صورت خاص در برنامه مدیران این شرکت قرار دارد. ما همین طور به تجاری سازی دانش انباشته شده و اشاعه آن، هم در درون مرزها و هم بیرون از مرزها، توجه ویژه ای داریم و بحث انتقال و تجاری سازی دانش انباشته مراکز علمی و فنی کشور، در دستور کار مسئولین نیز قرار گرفته است.

منبع: