خط رند 912

فروش سیم کارت 912 رند

در یک شرکت دانش بنیان محقق شد؛ تولید ورق های فولادی سرد و گرم برای تأمین نیاز صنعت

به گزارش خط رند ۹۱۲ یکی از شرکت های فناور داخلی با تولید ورق های نورد سرد و گرم، بخشی از نیاز صنعت به این محصول راهبردی را تأمین کرده است.

به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، افزایش مقاومت ورق های فلزی که کاربردهای گسترده شان را در صنایع گوناگون مانند خودروسازی به رخ کشیده اند یکی از دغدغه های تولیدکنندگان فرآورده های فلزی است. حال، یکی از شرکت های فناور با تاکید بر تجربه و دانش بومی توانسته است انواع ورق های فلزی را به تولید انبوه برساند.
عزیز قنواتی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان، با بیان این که ورق گالوانیزه یکی از تولیدات این واحد فناور و جزو نیازهای مهم صنعت به حساب می آید، اضافه کرد: هم اکنون با تولید ورق های فولادی نورد با سختی بالا، ورق سرد آنیل شده و ورق گرم اسیدشویی شده است.
وی با اشاره به تفاوت ساختاری و کاربردی میان ورق های نورد سرد و گرم اظهار داشت: در فرایند نورد گرم، ورق های فولادی در دمای بالاتر از ۹۲۶ درجه سانتی گراد متبلور می شود. در این دما شکل دهی به ورقه آسان تر است و می توان ورق های بزرگ تری ساخت.
وی با بیان این که در فرایند فولاد، سرد فولاد در دمای پایین شکل دهی می شود، اضافه کرد: هنگامی که دمای فولاد کاسته می شود، حجم آن هم کم می شود ازاین رو میزان کنترل برای تغییر سایز و شکل فولاد در دمای بالا در مقایسه با نورد سرد کمتر است. در این نوع نورد، محصول در چارچوب های دمای پایین قرار می گیرد و قطعه، بعد از نورد آنیلی تا دمای اتاق سرد می شود.
وی با اشاره به فرایند فناورانه فرآوری و فرم دهی خطوط نورد اظهار داشت: محصولات خط نورد سرد، در یک فرایند مداوم و پیوسته، بعد از شست وشو و تمیزکاری، احیا، اکسیدهای سطحی، عملیات حرارتی و تنظیم خواص متالوژیکی از وان مذاب روی عبور کرده و گالوانیزه می شوند. پس از عملیات گالوانیزه، عملیات تکمیلی روی ورق پیاده می شود.
قنواتی با بیان این که خط تولید گالوانیزه با توانمندی بومی و با سرمایه گذاری پایین تر از نمونه خارجی به راه افتاده است اضافه کرد: خط گالوانیزه، با به کارگیری توان داخلی و فناوری بومی با هزینه ای پایین تر از شرکت های خارجی اجرا شد.
وی با بیان این که تولیدات این شرکت ضمن تأمین نیازهای داخلی صنعت، به بازارهای منطقه هم ورود پیدا کرد، اظهار داشت: سال قبل بیشتر از ۱۳۷ هزارتن از فرآورده ها گالوانیزه به بازار داخلی تزریق شد و امسال هم با رشد مطلوبی نسبت به سال قبل تولید خواهیم داشت.
این فعال فناور، با اشاره به این که پشتیبانی از تولید ایران ساخت این محصول صرفه جویی ارزی و اشتغال آفرینی را به ارمغان آورده است، اظهار نمود: با ساخت تجهیزات و ماشین آلات به کمک دانش فنی بومی، ضمن صرفه جویی در هزینه ها، بخشی از هزینه ها برای واردات این محصولات متوقف گردید.