به گزارش خط رند ۹۱۲ نتفلکیس بعنوان بزرگترین پلتفرم استریم آنلاین در جهان، اخیرا از گسترش برنامه های خود در خاورمیانه و تولید محتوای اختصاصی برای این کشورها اطلاع داده است.
به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از ایسنا، نتفلیکس که الان بزرگترین پلتفرم سرگرمی و تولید محتوای آنلاین در جهان است، از استقبال بی نظیری از جانب کاربران و علاقمندان به فیلم و سریال روبرو شده است.
حالا اخیرا راید هاستینگز، مدیر ارشد اجرایی شرکت نتفلکیس در پاسخ به گزارشگر خلیج تایمز اعلام نموده است که این شرکت بزرگ با عنایت به افزایش محبوبیت و استقبال کاربران مستقر در منطقه خاورمیانه می خواهد به گسترش برنامه های خود و تولید محتوای مخصوص کشورهای مذکور بپردازد تا بدین وسیله بتواند نظر و توجه خیل عظیمی از کاربران این کشورها را به خود جلب نماید که در نتیجه، درآمدزایی و سودآوری آن به میزان قابل توجهی رشد و افزایش پیدا خواهد نمود.
وی که به نظر می آید بیشتر کشورهای امارات متحده عربی، مصر و اردن را منظور داشته، بر روی تولید محتوای آنلاین متناسب با علاقه و سلیقه کاربران مربوطه تاکید کرده است و این طور که به نظر می آید نتفلیکس به دنبال گسترش محبوبیت و توسعه قلمروی کاربرانش است و به همین سبب هم به دنبال بازارهای جدیدی برای فروش محتوای آنلاین خود شامل فیلم و سریال های موردعلاقه کاربران است.
این روزها که اینترنت و سرویس های مبتنی بر آن تمام بخش های مختلف زندگی ما را در برگرفته است، خیل عظیمی از کاربران حتی فیلم و سریال های موردعلاقه خویش را هم از راه شبکه های استریم و پخش آنلاین و اینترنتی مشاهده و تماشا می کنند. تماشای فیلم از راه این شبکه های اینترنتی بدین صورت است که کاربران با پرداخت مبلغی پول و شارژ ماهانه بسته های اینترنتی، قادر خواهند بود تمامی فیلم و سریال های موجود در این شبکه ها را مشاهده و تماشا کنند.
نتفلیکس بدون شک یکی از محبوب ترین و معروف ترین شبکه های اجتماعی برای پخش آنلاین فیلم و سریال به حساب می آید و حالا با اختصاص بیشتر از ۱۵ درصد از پهنای باند اینترنت در جهان، معلوم شد که محبوبیت و کاربرد آن توسط کاربران جهانی چقدر زیاد است. نتفلیکس در سال های اخیر رشد و شکوفایی بسیار خوبی را تجربه کرده است و توانسته به عملکرد موفقیت آمیزی در به اشتراک گذاری ویدئو در جهان برسد.
به قول تحلیلگران و کارشناسان فعال در حوزه فناوری، خاورمیانه یکی از آن دسته مناطقی در جهان است که از پتانسیل های زیادی برای رشد و گسترش فعالیت های شبکه های اجتماعی و غول های تکنولوژی برخوردار می باشد و ازاین رو شرکت های متعددی برای افزایش سهم خود از بازارهای جهانی، کشورهای خاورمیانه را بعنوان بازاری نوپا و نوظهور که تابحال مورد بی توجهی و کم لطفی قرار گرفته بوده، دانسته و از قابلیت های بیشمار آن در جهت افزایش سودآوری و محبوبیت خود استفاده می نمایند.