خط رند 912

فروش سیم کارت 912 رند

انتشار نام هوشمندترین شهرهای جهان

خط رند ۹۱۲: اخیرا لیستی از هوشمندترین شهرهای جهان در سال ۲۰۱۸ انتشار یافته که نشان داده است کدامیک از شهرها و کشورها بیشتر برای توسعه زیرساخت های لازم برای هوشمندسازی شهرها کوشیده اند.
به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از ایسنا، به نقل از وب سایت smart cities world، امروزه شرکت های فعال در زمینه علم و تکنولوژی با همکاری اپراتورهای مخابراتی با همکاری های خود می خواهند رویای شهر هوشمندی را که تمامی اشیاء و وسایل آن به اینترنت مجهزند و کارها با سرعت بسیاری قابل انجام خواهد بود، محقق کنند.

وب سایت تخصصی شهرهای هوشمند اخیرا رهبران و پیشگامان در عرصه شهرهای هوشمند در جهان را معرفی کرده است که در آن نام شهرها و کشورهای توسعه یافته و پیشرفته خوب به چشم می خورد.

فهرست زیر به ترتیب نشان دهنده پیشگامان جهان در جهت هوشمندسازی و فراهم آوری زیرساخت های لازم برای توسعه شهرهای هوشمند است:

۱. لندن، انگلستان

۲. سنگاپور، سنگاپور

۳. سئول، کره جنوبی

۴. نیویورک، ایالات متحده آمریکا

۵. هلسینکی، فنلاند

۶. مونترال، کانادا

۷. بوستون، ایالات متحده آمریکا

۸. ملبورن، استرالیا

۹. بارسلونا، اسپانیا

۱۰. شانگهای، چین

این فهرست به وضوح نشان داده است که شهرهای مذکور چقدر در جهت هوشمندسازی شهر خود و عرضه خدمات نوینی همچون اینترنت اشیاء و شهرهای هوشمند تلاش و برنامه ریزی کرده اند. همینطور فهرست فوق حاکی می باشد که این شهرها بسیار زودتر از سایر شهرهای جهان به سرویس و خدمات شهرهای هوشمند مجهز خواهند شد.

گزارش های موسسه Smart Cities Index که به تازگی لیستی از ۲۵ شهر هوشمند برتر جهان را منتشر نموده بود، بر مبنای شاخص هایی نظیر ساختمان هوشمند، جمع آوری هوشمند زباله، حفظ محیط زیست، دیجیتالی شدن تمامی امور دولت و کارهای اداری، دسترسی کامل، راحت و همگانی به اینترنت ۴G LTE، فراوانی دسترسی به هات اسپات اینترنت وای فای، استفاده همه گیر از گوشیهای هوشمند و دستگاه های الکترونیکی، استانداردهای زندگی، پارکینگ هوشمند، انرژی پاک، توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی برقی و الکتریکی، سرعت بالای اینترنت و حمل و نقل عمومی هوشمند رتبه بندی شده بود.

امروزه غول های تکنولوژی و اپراتورهای بزرگ همچون نوکیا، هواوی، ورایزن و سیسکو مدیریت و راهبری شهرهای هوشمند را هدف اصلی خود قرار داده اند، به گونه ای که موسسه IDC برآورد کرده است این پیشگامان تا سال ۲۰۲۱ میلادی حدود ۱۳۵ میلیارد دلار در زمینه ساخت شهرهای هوشمند در جهان هزینه کنند.

اینترنت اشیاءبه مفهوم یک شبکه جهانی از اشیاء مرتبط و متصل است که هر یک دارای آدرس مختص به خود بوده و بر مبنای قراردادهای استانداردشده ای با یکدیگر در ارتباط هستند. این سیستم جدید کنترل از طریق دور و کنترل هوشمند اشیاء و دستگاه ها امروزه در کشورهای توسعه یافته ای همچون کره جنوبی در سیستم های اداری و همینطور وسایل منزل بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

اینترنت اشیاء در وهله اول در استفاده از زمان باعث صرفه جویی می گردد که به تبع آن در حوزه های مربوط به انرژی هم صرفه جویی اتفاق می افتد. این فناوری می تواند در ساختمان ها و مجتمع های بزرگ جهت استفاده درست و تنظیم مصرف انرژی، در کنترل سیستم های هوشمند، سلامت و بهداشت، ترافیک، کشاورزی، حمل و نقل و هم مورد استفاده قرار بگیرد.